Sunday, September 7, 2008

Ramadhan...

Hmm…dah lamenyer xtulis dlm blog nih…malas…diam x diam dah masuk bulan pose dah..bulan yang diberkati…aku baru je lepas cuti seminggu kat kampong. Puasnyer…Dari 1st pose sampai pose ke 5 aku berpose kat kampong. Hari yg ke-6 aku sempat bersahur je kat umah sebab aku bertolak balik ke Tg Malim pagi tu...Lame betul aku bercuti..mesti INSTUN hambar semasa ketiadaan aku (perasan)..hehehe..Budak2 umah aku pun mesti rindu bangat ng aku (mesti geli geliman bace nih)....

Aku start cuti dari 30hb Ogos sampai 7hb Sept...Isnin ni masuk keje..1st time ni nak keje di bulan pose kat INSTUN...camnelah agaknyer...Xpe..yg penting mesti maintain bertenaga dan ceria kat opis...

Yg bestnyer mase cuti aritu aku dan famili sempat g Kulai umah abanglong aku..dptlah aku melepas rindu ng Feena..makin besar n makin cute mcm Makudenyer (akuler tu..)...Adam ng Piqa pun dah beso gak n makin degil..hish..xtahan betul ng perangai 2org nih...budak2 ape die tau...sabo jelah...

Bile nak blk INSTUN smlm..cpt tul aku bersiap...8.50am aku dah bertolak dari umah...keluar dari tol Tangkak –Tg Malim...sampai INSTUN kul 1.45pm..aku rehat jap kat Seremban..hujan lebat mase kat highway..tup2 keluar je tol Tg Malim cerah je...dah nak berbuka baru hujan...Blk kali ni aku lega ckit coz tayar dah ok..slalunyer aku risau je ng tayar kete aku nih...asyik xde angin je...rupenyer aku yg xpandai isi angin..huhu..dlm setahun 6bln ni dah 3 kali paku lekat kat tayar aku ni..dah xlarat nak tampal dah..Hope pasni dah ok dah...aku dahlah xpernah tukar tayar ganti sendiri..tgk je pandai...nak buat sendiri pun pikir 8 kali..huhu..

Hmm..dah azan dah...rajin plak aku menulis waktu sahur nih..adios..5.55am @ Pangsapuri Sri Ayu.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget

TARIKH HARI INI

Myspace Calendars, Nature Calendars at WishAFriend.com
Daisypath - Personal pictureDaisypath width