Wednesday, July 29, 2009

Petang yang mengantukkan..

Jam menunjukkan pukul 4.03pm..sedap kalau tidur ni..tak taulah kenapa mata aku kelat sangat..ingatkan nak update nota MapInfo..tp leh terpejam mata aku depan komputer..ish3..mungkin sebab byk makan harini..Hmmm...nampaknya..aku kena panaskan air...dan minum air panas cecah...xde ape nak dicecah..roti n biskut tak bawa g opis..


saje letak gambar ni..sedapnyer..epal hijau + asam boi kelabu

Wednesday, July 8, 2009

Durian ohh durian

Malam td akhirnya...aku dapat mkn duriannn...dari hari ke hari nak beli xterbeli2..nasib baik ader seorang peserta kursus yang baik hati membawa berpuluh2 biji durian dari dusunnya malam td..Buah manggis & rambutan dah dpt makan...cuma durian je...Peserta kursus yang agak veteren (En Md Nor) menjemput kami semua mkn durian yg diimport dr Taiping...puas kami mkn..bersama dengan pulut, santan..1st time aku try makan pulut gaul dgn durian & juga santan...org Utara punyer style mkn ni...tempoyak pun die bawak..hehehe...Aku letak durian yang menggoda ni agar semua org tergoda...
Durian idamanku..

Friday, July 3, 2009

Petang Jumaat

Ptg ni sangatlah hambar..almaklumlah, hari Jumaat..sume pakat nak balik kampunglah..nak g jalan2lah..sok kan cuti..Tapi keje tetap keje..Tadi g hantar dokumen kat Bahagian Tanah jap..terkejut gak aku sume pakai mask..dengan otomatik aku trus tutup idung..eh! apsal ntah aku tutup hidung..cuak gak tgk deme sume wat mcm tuh..aku trus letak dokumen tu cepat2 dah blk opis aku semula...Before tu aku jumpa pengarah..cuak gak nak g jumpa pengarah sebab amatlah jarang sekali aku nak jumpa beliau..Tapi disebabkan hal Kelab INSTUN ni aku gagahkan jua kaki ku melangkah ke bilik pengarah...Mood dia ok..dan aderla ckit komen kat atas surat yang aku buat...adela dekat 15minit..pas dah settle aku pun kuar dgn leganyer...fuhh..

Hmm..mlm ni jumpa orang tersayang....lalalalala :)

HASBULLAH & FAIZAH
designed by --> abg camera man mase kenduri sebelah lelaki

Thursday, July 2, 2009

Hari Bahagia

Walaupun dah sebulan lebih berlalu...namun hari bahagia ini x akan luput dalam ingatan sampai bila2..alhamdulillah, majlis pernikahan dan persandingan berjalan dengan lancar..30hb Mei 2009 aku telah selamat diijabkabul bersama insan tersayang..tarikh tersebut adalah sama dengan tarikh lahirnya..dan pada keesokan harinya 31hb Mei 2009 diteruskan dengan majlis persandingan dengan bertemakan color orange (my fovourite color)..

penyerahan mas kahwin


makan beradab

Terima kasih kepada kawan2 yang turut hadir memeriahkan majlis ini.. :)

virus H1N1

Semalam agak kecoh satu INSTUN apabila 2 orang staff yang baru blk dr Aussie disahkan positif H1N1..mane x kecohnyer..diaorang dtg opis hari sebelum mereka disahkan positif..keje mcm biase..jumpe kwn2, maklumlah byk benda nak dikongsikan dan diceritakan..masuk meeting pulak tu..aduhai..So, semalam bos arahkan sesiapa yang satu opis & join meeting dengan mereka just self kuarantin kat umah..nasib baik aku xterlibat dgn semua aktiviti-aktiviti tu...tp langkah berjaga2 aku bli mask kat farmasi..RM1 jer..Harini aku dtg opis mcm biase..sane sini cite psl H1N1..tp xder lg yg ader tanda2 yang kena jangkitan..hope mmg xdelah...kalu x penuh hospital Slim River tu nanti. Mintak dijauhkanlah...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget

TARIKH HARI INI

Myspace Calendars, Nature Calendars at WishAFriend.com
Daisypath - Personal pictureDaisypath width