Wednesday, July 8, 2009

Durian ohh durian

Malam td akhirnya...aku dapat mkn duriannn...dari hari ke hari nak beli xterbeli2..nasib baik ader seorang peserta kursus yang baik hati membawa berpuluh2 biji durian dari dusunnya malam td..Buah manggis & rambutan dah dpt makan...cuma durian je...Peserta kursus yang agak veteren (En Md Nor) menjemput kami semua mkn durian yg diimport dr Taiping...puas kami mkn..bersama dengan pulut, santan..1st time aku try makan pulut gaul dgn durian & juga santan...org Utara punyer style mkn ni...tempoyak pun die bawak..hehehe...Aku letak durian yang menggoda ni agar semua org tergoda...
Durian idamanku..

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget

TARIKH HARI INI

Myspace Calendars, Nature Calendars at WishAFriend.com
Daisypath - Personal pictureDaisypath width