Thursday, July 2, 2009

virus H1N1

Semalam agak kecoh satu INSTUN apabila 2 orang staff yang baru blk dr Aussie disahkan positif H1N1..mane x kecohnyer..diaorang dtg opis hari sebelum mereka disahkan positif..keje mcm biase..jumpe kwn2, maklumlah byk benda nak dikongsikan dan diceritakan..masuk meeting pulak tu..aduhai..So, semalam bos arahkan sesiapa yang satu opis & join meeting dengan mereka just self kuarantin kat umah..nasib baik aku xterlibat dgn semua aktiviti-aktiviti tu...tp langkah berjaga2 aku bli mask kat farmasi..RM1 jer..Harini aku dtg opis mcm biase..sane sini cite psl H1N1..tp xder lg yg ader tanda2 yang kena jangkitan..hope mmg xdelah...kalu x penuh hospital Slim River tu nanti. Mintak dijauhkanlah...

1 comment:

nizamsani said...

ada dengar dari adik ipar yang kerja kat hospital slim river.fuh.dekat sangat dah.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget

TARIKH HARI INI

Myspace Calendars, Nature Calendars at WishAFriend.com
Daisypath - Personal pictureDaisypath width