Sunday, August 9, 2009

Floria Festival 2009

Floria Festival 2009...kami pergi tanpa dirancang..kebetulan kami mencari kedai makan sementara menunggu waktu zohor & hubby masuk kembali exam PTD pd pukul 2.00pm. Cari punya cari..kami tengok dari jauh di banyak booth2 yang dipenuhi dgn bunga2 yang cantik2 & orang yang sangat ramai. Kami pun singgahla manela tau ada kedai2 makan..Rupa2nya inilah Festival Floria 2009 yang keluar di berita tv & surat khabar..Aku x ambil tahu pun..

Terasa sangat bertuah kerana pameran landskap & hiasan rekaan yang ditunjukkan sangatlah cantik & menarik. Kami tidak melepaskan peluang mengambil gambar di situ..

Pintu masuk Floria 2009

Buah2 yang original..tp nampak dah kering & lebam

Peace!

Design yang colorful menarik dr Lim Kok Wing

bersama hubby

Pic yang paling aku suke

Aku x sempat nak membaca artikel @ notes yang diletakkan disebelah landskap kerana kami mengejar waktu. Hanya setengah jam je kami di situ. Kami terus mengambil gambar mana2 tempat yang menambat hati kami. Walaupun keadaan agak panas terik & kesuntukan masa, namun kami tetap berpuas hati kerana dapat menikmati keindahan & keunikan pelbagai jenis rekaan bunga-bungaan, herba-herba, buah-buahan dan juga sayur-sayuran..

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget

TARIKH HARI INI

Myspace Calendars, Nature Calendars at WishAFriend.com
Daisypath - Personal pictureDaisypath width