Monday, October 26, 2009

7eventh weeks

Dah lama tak menulis kat sini…just nak tulis.. aku dah pregnant..alhamdulillah..detect masa 9.10.2009..aku check sendiri sbb period lambat..masa tu dah 5 minggu ..lepas tu buat buku merah kat Klinik Desa Behrang Ulu..

Hari ini 1st day aku checkup kat Klinik Kesihatan Tg malim..tercari2 aku tempat ibu dan anak..last2 aku kol Humidah mane tempatnyer..kat cni just check darah je..lepas tu jupe doctor & buat scan perut gak td..tp xnampak ape2 lagi..sbb baru 7 minggu 3hari…last skali check gigi..alhamdulillah semua ok..Setakat ni aku tak mengalami apa2 alahan lagi..loya2 & pening2 pun x..pelik gak..tp syukur..Cuma malam2 je suhu aku naik..aku rase mcm demam..huhuhu..isk!isk!..tapi xpelah..mungkin ni gejala2 berbadan dua..apa yang aku harap kandungan ini selamat & sihat..

PERKEMBANGAN JANIN DALAM KANDUNGAN MINGGU KETUJUH (7)
-Saiz janin hanya sebesar sebiji beras tetapi otaknya sedang berkembang pesat. Dalam sehari janin akan membesar pada purata 1 MM. Alis mata janin yang kecil mula terbentuk bagi melindungi matanya.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget

TARIKH HARI INI

Myspace Calendars, Nature Calendars at WishAFriend.com
Daisypath - Personal pictureDaisypath width