Monday, November 2, 2009

Kenapa dengan aku ni???

Pagi ni aku rasa xde mood sangat2. Nak makan xde selera..bau-bauan pun aku xtahan dan meloyakan….oh tidak..aku dah start loya2… :( ..harap2 sekejap jer…perkara yang paling aku xtahan ialah pergi ke dapur..xtaulah kenapa… 1st time aku muntah haritu pun sbb g dapur…dah lama aku xmasak…sungguh meloyakan..pantry kat opis ni pun aku xtahan bau…makanan yang paling aku suka sekarang ni pun jadi kembang tekak bile tengok..telur mata, ayam goreng…nasib baik telur rebus ok…Aku kena cari asam gak untuk menghilangkan rase xbest kat tekak aku ni..isk!isk!isk!

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget

TARIKH HARI INI

Myspace Calendars, Nature Calendars at WishAFriend.com
Daisypath - Personal pictureDaisypath width