Tuesday, February 16, 2010

Xinnian Kuaile...

Esok dah start keje...letih gak perjalanan hari ni..jalan jam dr senawang ke seremban tp ok lagi..masih bergerak walaupun slow..maklumlah arini sume pulun balik ke tempat keje...sebaek hubby yg drive..so, aku letih sebab duduk je kot..hehehe..walaupun mata dah ngantuk tapi sempat lg aku nak post sesuatu kat sini..kami sampai awal ke Tg Malim sbb hubby ader keje yang nak dibuatnya..oklah tu..aku pun mmg suke sampai awal..x letih sgt..

Cuti kali ni ktorg balik Keratong sbb akak ipar kahwin..sempat gak blk Kg Labis shari.. :) Kalu sempat nanti aku upload gambar kahwin & gmbr hantaran yang aku buat..Hmm..nak sidai baju jap..pastu nak tdo...lalalalala..zzZZZZZ..(sambil menoleh hubby yg tgh tekun memutar kabel)..hehehe

Info yang aku copy dr website --> Mengandung.com

Kini kita di minggu ke-23. Pada masa ini tangan dan kaki bayi telah terbentuk dengan baik. Jari-jemarinya juga terbentuk dengan baik. Perubahan yang berlaku pada puan untuk minggu ini amat baik. Antaranya ialah rambut, tekstur kulit, kuku da warna kulit. Rambut kita akan menjadi lebat dan berkilauan. Kulit pula akan menjadi bertambah gebu, licin dan lembut.

Pada minggu ke-24 pula, puan akan merasa gembira, sihat dan berpuas hati dengan perjalanan kehamilan puan. Kita akan dapati berat badan kita bertambah secara normal. Perlu kita ketahui bahawa pada minggu ini kedudukan kepala bayi lazimnya berada pada bahagian bawah. Manakala kulit bayi akan menjadi semakin menebal. Namun jangan terkejut sekiranya puan dapati muka menjadi sembap dan membengkak pada ketika ini. Ini kerana tubuh sudah mula menyimpan air yang berlebihan.

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget

TARIKH HARI INI

Myspace Calendars, Nature Calendars at WishAFriend.com
Daisypath - Personal pictureDaisypath width