Thursday, August 19, 2010

Aku seorang Ibu....

Sudah lama aku tidak membersihkan sawang2 diblog ku ini..huhh..nak datangkan mood menulis dan mengupload photo mmg susah skang ni..kena betul2 ader feel yg sesuai..bukannya hendak memberikan alas an yang aku tiada masa disebab kedatangan org baru..tp aku mmg betul2 dah xde feel nak mengupdtae blog..wbagaimanapun aku gagahkan jua menulis sementara kursus CBT bermula..(knapelah bulan2 puasa ni buat kursus)

Hari ini sudah 2 bulan lebih aku menjadi seorang ibu kepada Muhammad Isyad Hanafie Bin Hasbullah..dan minggu depan masuklah umur Irsyad 3 bulan…tidak sabar nak tgk Irsyad cepat membesar dan aku nak die membesar di dpn mataku sendiri…alhamdulillah anakkku ini tidak byk meragam..Cuma die menangis bile lapar n nak tdo…kalu lambat bertindak sure mengamuk..hehehe..

buah hati ibu..

Harini juga genap 2minggu irsyad duduk bersamaku…mudah2an die serasi tinggal di sini..dan di taska (ketika aku bekerja)..irsyad tinggal di taska dah seminggu..so far, oklah wpun hatiku amat risau skali die tinggal di taska itu..biaselah naluri seorang ibu..sukar percaya apabila anak dibawah jagaan org lain..

Hmm..byk perkara yang hendak aku ceritakan..ape yang aku teringat bolehlah aku tulis..yang mane tertinggal terpaksalah aku skip jer…tup2 skang ni dah pun masuk bulan puase..bulan Ramadhan yang mulia…puasa kali ni sgt thriller..bersama dengan baby kesayangan..tidak menang tangan dibuatnyer….”wbagaimanapun..ibu tetap happy bersama kamu sayang…klau boleh ibu nak ayah ade bersama kita…tp apakandaya ayah bekerja jauh dari sini…” Aku harap, aku dapat menjadi seorang yang tabah dan kuat semangat dengan cabaran dan dugaan yang datang…


keluarga ku...

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget

TARIKH HARI INI

Myspace Calendars, Nature Calendars at WishAFriend.com
Daisypath - Personal pictureDaisypath width