Wednesday, September 1, 2010

Mood raya..

Tup tup dah nak raya 2010..tahun ni beraya ber3..seronoknyer...baju melayu ayah dan ibu dah tempah awal2..tinggal nak bli tshirt n seluar ayah dan baju irsyad je....xsabarnyer nak beraya tahun ni..chewahh..

Semalam aku keluar Tg malim sorang2..bli baju irsyad dan ayahnyer..tahun ni xsempat nak shopping sakan..sbb..ayah xsehat..takut irsyad meragam..ibu pun demam gak semalam..tp kalu semua xsehat sape yang nak keluar bli barang?? Ibu tabahkan lah juga..tp ble dah shopping otomatik demam ilang...hehehe biaserlah pompuan..

Kat tg malim xbyk pilihan..aku blikan baju irsyad kat Baby Kiko..lepas tu blikan tshirt ayah kat Billion..tp sebelum keluar smlm aku dah siap2 masak dulu...baguskan..hehehe..seluar ayah xcari lagi..pastu aku ingat nak cari lg sepasang bj kurung & tudung..hehehe..

Duit raya tinggal nak tukar RM5 & RM10..duit singgit dah xyah tukar sbb aku dah collect duit singgit baru dr tahun lepas..angpow pun xpayah bli sbb setiap kali shopping kat Billion diaorang bagi angpow..dah byk angpow Billion..hehehe...

Bab kueh raya pulak aku x cari lagi..cume aku ader order dgn azahar adunan kek 10 bungkus..hehehe..lepas tu aku order kueh dgn farah marzmeen 2 jenis..aku pun xtau kueh ape..yang penting aku bgtau die yg sedap n cantik..kompiden je aku ni..hehehe

Setakat ni itu ajerlah..xsabar nak pack blk raya...tp terpaksa tinggalkan irsyad lps blk raya..sbb aku nak g kursus kat terengganu & kelantan..huhuhu

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget

TARIKH HARI INI

Myspace Calendars, Nature Calendars at WishAFriend.com
Daisypath - Personal pictureDaisypath width