Friday, November 26, 2010

Irsyad punyer citer..

Dah sbln gak tak update blog nih..hehehe..ibu adam hawa suh update baru teringat nak update...Before ni dok sebok cuti raya haji..blk kg..layan2 irsyad..dah luper dah nak update..angin malas pun datang...hehehe..lepas tu sebok buat CBT (keje opis)..org lain sumer dah lama start..aku baru nak start..huhuhu

Ni mase cuti Raya Haji..g Mersing jap..

Tup-tup skang irsyad dah masuk 6 bln..cek berat aritu dah 7kg..alhamdulillah..:) Irsyad dah pandai ape eh..irsyad masih lagi angkat2 punggung die..mungkin dah nak merangkak..tp die jenis malas ckit..jarang2 die angkat punggung tuh..tp die sgt kuat menjerit..kalu nampak sesuatu yang buat hati die tertarik...die akan buat muke excited mcm nak amik bende tu..lps tu menjerit2..aduyai..kelakar pun ader gak tgk perangai die time ni..

Tp skang Irsyad tgh demam..:( + selsema + batuk2..sian tgk die..tadi ibu n ayah bawa die g klinik..batuk die kuat n kerap..tdo pun xlena..harap2 irsyad cepat sembuh ye nak..

wokeylah..layan dulu gmbr2 irsyad yang semakin membesar nih..



Ibu cayang Irsyad tau....mmmmuahh!! :)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget

TARIKH HARI INI

Myspace Calendars, Nature Calendars at WishAFriend.com
Daisypath - Personal pictureDaisypath width