Tuesday, February 22, 2011

Irsyad menuju ke 9 bulan

Tup-tup lagi 2 hari Irsyad masuk 9 bulan..tapi kesian Irsyad..pipi dia naik lagi merah-merah...apa yang Irsyad alah ni...kesian aku tengok tergaru-garu time tidur..aku risau kat taska irsyad alah dengan air dan condition udara kat situ...bilalah agaknya kulit irsyad nak kuat ni..huhuhu..masak bubur pun dah tak letak ayam lagi..takut punca-punca dari makan ayam..aku letak sayur brokoli & carrot je..tambah kismis sikit..

Tapi dalam dia gatal-gatal tu, Irsyad makin aktif..dah cuba-cuba merangkak..tapi tak bergerak lagi..just angkat-angkat punggung jer..bile penat sambung meniarap semula..duduk pun dah boleh..tapi kena letak bantal sekeliling die takut tiba-tiba je dia landing kepala dia kat lantai..mulut pun dah semakin bising merengek..eteh..eteh..bila nak sesuatu..

Lepas tu suka berpaut kat mana-mana ajer..kat badan ibu..ayah..walker..meja...tapi kena jaga-jaga belakang dia..sebab tak kukuh lagi dia berdiri. pernah sekali tu terjatuh masa berpaut pada walker..aduh..siannya..takpe..Irsyad tengah banyak belajar..semoga Irsyad cepat berjalan ye nak..mesti ibu lagi letih mengejar Irsyad pulak lepas ni.. :)

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget

TARIKH HARI INI

Myspace Calendars, Nature Calendars at WishAFriend.com
Daisypath - Personal pictureDaisypath width