Wednesday, March 23, 2011

Esok Cuti Rehat Lagi

Esok aku ambil cuti rehat lagi..So bulan ni 2 kali cuti rehat..esok aku nak hantar suami ke LCCT..dia akan berangkat ke Politeknik Kota Kinabalu naik Air Asia..Hari ini dia pergi lapor diri ke Putrajaya sebagai DH41..ye ker ni nak jadi penjawat awam??try ur bestlah yer suamiku..1st time mengajar orang...jauh pulak tu dari keluarga..tapi takpelah..internet ada..handphone ada..calling2lah yer nanti..jangan sedih-sedih..yang penting tiap-tiap bulan balik..hehehe

Tapi..nampak gayanya susah nak dapat tukar..tunggu 3 hingga 5 tahun baru boleh..hmm...perlu tak aku ikut g sana??aduhai..dilema dibuatnya..dah syok kerja di sini...aman..tenang sekali.. :)

Tahun ni macam-macam benda tak dirancang berlaku..mungkin juga aku akan mengikuti suami pindah ke sana..best jugak sesekali ke tempat orang..kata orang jauh perjalanan luas pandangan..memang susah nak lepaskan tempat duduk yang dah selesa..apatah lagi bila dapat tahu bakal bos di Sabah jenis straight orangnya..hmmm..tak kisahlah..belum cuba belum tahu....Aku just ikut flow jer dulu..layankan jer apa yang berlaku..bila dah suami bagi kata putus pindah..jeng-jeng-jeng..waktu tu lah baru buat surat..huhuhu..

Bila agaknya kita dapat betul-betul duduk sama-sama..tempat kerja pun dekat..

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget

TARIKH HARI INI

Myspace Calendars, Nature Calendars at WishAFriend.com
Daisypath - Personal pictureDaisypath width