Thursday, March 17, 2011

Esok Cuti Rehat

Esok aku mengambil cuti rehat..bukan sebab nak pergi bercuti membawa anak-anak berjalan..almaklumlah cuti sekolah..tapi bercuti sebab nak membeli barang-barang suamiku untuk ke Kota Kinabalu next week..


Kami pergi pada hari bekerja kerana tidak perlu membawa irsyad..bukan kerana dia menyebok atau mengganggu kami membeli..tapi kami kena beli kesemua barang dalam list pada hari esok..jadi, kami mengejar masa untuk membeli kesemua barang-barang keperluan hanya dalam beberapa jam....dan balik sebelum pukul 5.oopm..next week dah tak sempat sebab aku dah sebok dengan kursusku..

Irsyad duduk baik-baik kat taska ye...anggap je ibu pergi kerja macam biasa..sabtu dan ahad ibu ngan ayah bawa irsyad pergi jalan-jalan pulak.. :)

Antara barang yang nak beli:-
kemeja long & short sleeves, singlet, tie, kasut kerja, sport shoes, seluar slack & track, stokin, & bla-bla-bla...botol susu irsyad termasuk sekali..hehehe..
Hope planning menjadilah...

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget

TARIKH HARI INI

Myspace Calendars, Nature Calendars at WishAFriend.com
Daisypath - Personal pictureDaisypath width