Monday, March 28, 2011

Irsyad with his train


video


Irsyad memang teruja dengan benda-benda bergerak..automatik tangan dan kakinya akan turut bergerak sama..Jadi ayahnya membelikan train untuk irsyad sebab nak tengok reaksi dia..1 st time bukak, inilah reaksi die, macam dalam video tu..suka tapi takut..macam tengok kucing..suka tengok sampai menjerit-jerit..tapi bila kucing tu datang dia lari balik pada kita..hehehe..


Tapi lama-lama main dengan train tu irsyad dah tak takut..train tu datang je kat die, irsyad terus tolak & tergoleklah train tu..tak taulah berapa lama boleh bertahan..

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget

TARIKH HARI INI

Myspace Calendars, Nature Calendars at WishAFriend.com
Daisypath - Personal pictureDaisypath width