Monday, March 28, 2011

Kembalilah Wahai Semangat

Insya'Allah 2 3 minggu lagi aku oklah kot...tapi mood masih lagi merundum kesunyian, kerinduan, kesedihan...lebih-lebih lagi kalau tinggal berdua je dengan irsyad..selepas hantar suamiku di LCCT ibu mertuaku duduk sekejap rumahku dalam 2 hari..sabtu dah balik..kemudian sabtu & ahad adikku nong dan kawannya alifah datang..terhibur sikit hati kami..kalau kami tinggal berdua (aku & irsyad),dia tak mau tinggal sorang-sorang..pantang aku angkat punggung mesti nak ikut & merengek..aduhai..


Ayah irsyad kat sane lagilah kesian..dengan suasana baru..kawan-kawan pun tak jumpa lagi..mungkin bile ayah dah sibuk dan jumpa kawan-kawan baru semua ok kot..Almaklumlah kat Politeknik sekarang musim study week..lepas tu semester break..ramailah yang cuti agaknya..nasib baiklah ada En Zan yang pinjamkan motor pada suamiku..terima kasih En Zan..walaupun aku tak kenal beliau..hehehe


Apapun aku nak masukkan gambar ni supaya ayah irsyad dapat tengok dan lepas rindu.. :)








Harap abang kerja memolek ye kat sana..cuti semester break ni bolehla balik ..hehehe..rajin-rajinkanlah tengok air asia..hehehe..hujung bulan 4 ni ada tiket promo..

7 comments:

alifah@along said...

irsyad...comelnyerrrr....geramnyer..ka'it duduk mana skrg??kut2 la nk g jejealan...hehehehee...ka'it blh la g jejalan kat Sabah nanti..sabar ek hidup sorg2...
*ada nama alifah kat situ...mesra mcm saya tak??hehhee

jiejah said...

hehehe..mmg tgh sedap main ng die..gomol2..kiter dok tg malimla long..dekat ng upsi..meh ler singgah kalau jalan2 sini.. :) dekat ng umah kay (khairy)..alifah tu mmg baik mcm along. :)mesra gak..thanks 4 ur advise :)

Ummi Mahmood said...

cian ibu icad ngan si icad ni...
xpo..kojap yo tu..pejam celik pejam celik..ayah balik lah nanti yo...
sib baik internet ado...kalau tak ada intenet susah ayah icad nak spy anak ngan ibu eah ni.. kalau ibu icad nak spy ayah nyer jer yg susah...hehe...nmpknyer dierlah kena terbang kat sana..

jiejah said...

itulah..sebaek ado internet ni ha..kalu tak berendam ayor matolah..mmg xsobar dah den nak terbang sano nih..huhuhu

HASBULLAH said...

Ya-Allah....rindu betul pada anak bujang ayah..dan jugak ibu yang jage anak ayah...sian ibu...tabah ye ibu... :(

HASBULLAH said...

apelaaa yang dibuat agaknyer oleh anak bujang den & wife den agak eh... :)

jiejah said...

ibu keje mcm biasalah ayah..icad je kat kampung nun ha...bosannyer ibu kat umah sowang2.. :(

ayah balik ujung bulan ni kan??yahoooo!! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget

TARIKH HARI INI

Myspace Calendars, Nature Calendars at WishAFriend.com
Daisypath - Personal pictureDaisypath width