Friday, March 25, 2011

Kepala ku Weng-weng


Kepala ku weng-weng sekarang ni..nak buat kerja memang dah takde mood..asyik memikirkan keadaan suami di Sabah...kesian kat dia sorang-sorang kat sana...kenderaan tak de..tempat tinggal tercari-cari lagi..harap-haraplah ada orang yang sudi membantu..rasanya nak je terbang pergi teman dia kat sana..

Kesian kat diri aku gak..seorang diri menjaga irsyad dan menguruskan hal keluarga..kenapalah kami berjauhan..bilalah agaknya dapat tinggal sama..

Lagi kesian kat irsyad...mungkin sekarang dia masih tak faham..dan nasib baik jugalah dia tak pandai lagi bercakap dan meminta-minta..kalau tak, sure lagi meleleh kalau dia tercari-cari ayahnya...

Tambahan pula 2 orang rakan seksyen ku akan bertukar dari INSTUN..mood suasana kerja bertukar menjadi sedikit hiba..sob!sob!


*Entry menghantar ayah irsyad ke KK akan di update lepas ini..

3 comments:

HASBULLAH said...

sabarlah sayangku..harap2 ade kebaikan disebalik dugaan nie...

Halen said...

salam ziarah jiejah dan salam kenal,
ur husb di sabah sekarang yer takpe sabar byk2 k. sy dulu pun berjauhan jgk dgn my hubby tp skang dh dekat. kami pun di sabah jgk skang ni.

jiejah said...

salam perkenalan halen...thanks 4 ur advise :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget

TARIKH HARI INI

Myspace Calendars, Nature Calendars at WishAFriend.com
Daisypath - Personal pictureDaisypath width