Thursday, March 10, 2011

Seksanya bila tak ada air

Panik!!! air tak ada...satu-satunya sumber asas yang paling penting tak ada...dah dua malam ni....betapa seksanya...start malam semalam air dah tak ada rupanya..tapi ramai yang tak tahu...pagi tadi terpaksa mandi di toilet office bersama midah..kuarters kami memang terus kering..tanda-tanda air kecil sekejap je..lepas tu terus kering...kuarters lain masih boleh tadah lagi..aduhai...nasib baik cik abang ada..dialah berulang alik ke surau mengangkut air...hantar kat taska sekali untuk irsyad..

Petang tadi ada announcement mengatakan 6 petang air dah ada..tapi....kering lagi..oh no!!!dah lah aku per**d 1st day..Kursus-kursus di INSTUN pun diarahkan tutup hari ini..kalau ikutkan esok..kesian peserta kursus..terpaksa mandi di surau...yang lelaki ada yang berceboorrr mandi kolam..huhuhu..sadis..

Nampaknya esok balik kampunglah jawabnyer...harap-harap pagi esok dah ada air..sumber mengatakan tangki tak penuh lagi..sebab itu kat rumah still tak ada air...almaklumlah kawasan tinggi ..lambat air nak naik kot..hehehe..
Oklah..nak pack barang balik kampung...Felda Tenang & Keratong..lalalala.
Hope sok dah adolah ayor!!!nak mandi dengan puas...

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget

TARIKH HARI INI

Myspace Calendars, Nature Calendars at WishAFriend.com
Daisypath - Personal pictureDaisypath width