Monday, April 25, 2011

Ayah Irsyad Balik KK

Pukul 10.00 pagi kami bertolak dari Tanjung Malim ke bandar saujana Putra (dah jadi tempat persinggahan rumah adik aku nih..hehehe). Terima kasihla dengan lauk tengahari semalam..ayam kari & bayam goreng..tak lupa dengan coklat2 yang best2 dari langkawi dan jeruk asam dari penang..

Pukul 12.30 petang kami ke LCCT..takut tertinggal kami bertolak awal sikit..Tapi tak awal mana pun..sampai LCCT dalam 1.10petang..then parking penuh..Suamiku dah masuk dulu untuk check in...cari-cari parking semua jauh & cuaca panas pula tu..last-last aku perking tepi jalan jer sebab tak lama dan kebetulan memang ramai parking tepi..kenalah menapak juga tengok ayah irsyad, jenuh aku dukung irsyad..sian irsyad panas..tabah jer muka dia..

Dalam 1.30 petang suamiku dah masuk ke balai berlepas..sampai situ ajelah..salam & kiss2..terus kami balik...singgah lagi rumah adik aku..rehat2 + tidur + solat...Pukul 6.00petang kami bertolak semula ke Tanjung Malim..

*Photos will upload later...camera now with Siti Gemuk..heheh..cepat pulangkan..huhuhu

*pukul 1250 petang tadi hantar abah aku balik Labis naik train express..dia tak nak bawa kereta kalau sorang2..bosan..harap selamat tiba..terima kasih atok irsyad sebab teman irsyad kat sini.. :)

padahal ayah nak tinggalkan dia..tapi tetap ceria..irsyad tak tau lagi...huhu

Ayah irsyad selamat berlepas ke KK pada pukul 2.10 petang semalam..Aku, abah, mak & irsyad yang ikut untuk hantar ayah irsyad...

7 comments:

azah said...

aku kurus la sikit dr ko...hihihihi..:-)..

nieza said...

hahaha..dua2 gemuk..

nieza said...

dua2 gemuk la..lalalala..

HASBULLAH said...

Hahahahaa...aiiii...sume takut gemok kerrr.... :-)

Adoyaii...asyik teringat anak bujang ngan ibu dia jekk...hmphhh....rase mcm nk blk tiap2 minggu jekkk...

jiejah said...

kalu takut gemuk makan lah VCO..hehehe

En Has:baliklah tiap2 minggu...sayer tak kesah..hehehhe

azah said...

mkn VCO bleh kurus ke..:-)

jiejah said...

Boleh kurus...sebab die meningkat kadar metabolisma..lemak2 dlm bdn dia akn uraikan..dan membuatkan kt tak akan rs lapar..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget

TARIKH HARI INI

Myspace Calendars, Nature Calendars at WishAFriend.com
Daisypath - Personal pictureDaisypath width