Friday, April 15, 2011

Ke Bandar Saujana Putra

Tamat dah kursus Aplikasi MapInfo Siri 1...fuhh..lega..Lepas office hour ni aku shoot terus ke Bandar Saujana Putra..bosan lepak kat rumah sorang-sorang..planning sabtu & ahad nak pergi jusco & kilang Coklat Beryl's..bestnya jalan-jalan takyah drive..tapi lagi best kalau irsyad & ayahnya ada di sisi :(


Tapi aku kena bawa kad astro..sebab umah adik aku tak langgan astro mustika..malam ni wajib layan maharajalawak..leh pulak die tukar ke channel lain..hmmm..tak kesahlah bagi aku kebetulan aku langgan mustika..kalau aku tak langgan rasa tak puas hati gak..sajer je astro ni nak cari untung macam tu..

* My Irsyad akan datang bersama atok mahmud & nenek timah pada selasa @ rabu...windunya ibu sama kamu..

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget

TARIKH HARI INI

Myspace Calendars, Nature Calendars at WishAFriend.com
Daisypath - Personal pictureDaisypath width