Tuesday, April 5, 2011

Ke Giant Putra Height

Hari Sabtu adik aku ajak ke Giant Putra Height..dia nak beli barang-barang rumah & ajak aku & irsyad jalan-jalan..kami pergi lepas zohor & kenyangkan perut kat rumah dulu..supaya nafsu membeli kurang..hehehe

Dalam Bangunan Giant tu ada playground...irsyad sukalah..happy je dia main semua permainan kat situ..ibu dia pun suka tengok irsyad happy..lagi-lagi naik permainan yang ada bunyi-bunyi tu..kalau ada stereng memang tak mau lepas sterenglah..hehehe..bila nak start jalan-jalan dalam Giant, kena lepaskan tangan dia slow-slow sebab takut dia nangis..dah syok sangat main..

Malam tu kitaorang g pasar malam..beli lampu kelip-kelip untuk irsyad..hehehe..pastu beli bahan-bahan mentah untuk masak..esok emak & abah datang..follow adik aku nong..kebetulan dia balik kampung jumaat aritu & my parents follow nong ikut balik saujana putra dan paling best ikut balik tanjung malim.. :)


*Hari Ahad kami semua ke tanjung malim...Siti & Suami..Nong & Alifah..follow sama..Isnin diaorang porgi kerja kerja dari rumah aku..hehehe

1 comment:

alifah said...

happynye tgk isyad, automatik nak senyum je bila tgk isyad..hik..(^^,)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget

TARIKH HARI INI

Myspace Calendars, Nature Calendars at WishAFriend.com
Daisypath - Personal pictureDaisypath width