Sunday, April 17, 2011

Kedai Coklat Beryl's Tutup

Hmm...hampanya..petang Sabtu seperti yang dijanjikan aku dan adik2 ku pergi ke kilang coklat Beryls..yes..setengah jam je dari rumahnya melalui highway South Klang Valley Expressway (SKVE) Bandar Saujana Putra dan keluar Plaza Tol SKVE Ayer Hitam...tol pun dalam RM1.90..kami bergerak lepas zohor dan main terjah jer..rupa2nya...hari Sabtu just bukak dari 8.00am until 3.oopm..kami lewat setengah jam...hampanya..salah kami juga..tak survey waktu kedai coklat tu buka pukul berapa..

source : google

Nak sedapkan hati..kami pergilah ke Jusco Equin Park...dekat je kat situ...bila dah jalan situ mulalah melilau mata cari barang..walaupun duit dah nak kering. tunggu gaji lagi 9 hari. tapi terbelilah jugak..baju ayah irsyad 2 helai, baju ibu satu baju basahan rumah je & alas kaki..(baju irsyad ibu dah blikan awal2 dengan acik midah).. :)

Gambar2 tak sempat nak donlod..sebab adik aku dah ambil kamera yang aku pinjam dari die...kemut betul..hahaha.

*hari ini irsyad balik ke kampung ibu..atok & nenek ambil irsyad kat Keratong tadi..

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget

TARIKH HARI INI

Myspace Calendars, Nature Calendars at WishAFriend.com
Daisypath - Personal pictureDaisypath width