Sunday, April 10, 2011

Lonely

Sayu jer sampai rumah petang tadi..kosong..sunyi..sepi..sob!sob!

Nak kemas rumah pun tak dak mood..emosi pun tak stabil..patutnya tadi aku follow je adikku aku g Tesco & balik Tg malim awal-awal pagi esok..huhuhu

Aku kena membusykan diri supaya aku tak berada dalam keadaan murung...cepatla pergi kursus-kursus kat luar tu..dalam perancangan untuk tahun ini mungkin aku akan outstation ke teluk intan, sabah dan mungkin ke oversea...kalau ada rezekilah..
tup-tup nanti tak perasan dah 3 bulan berlalu..dah setahun berlalu..dan disamping aku menanti berita yang menggembirakan...

*Irsyad sekarang berada di kampung belah mertua. mak abah aku tak jadi dia bawa pergi Kuantan..sebab famili abangah di Kuantan semua kena chicken pox..So kenalah dia tinggal dengan atok & wan kat Keratong :) behave urself yer... Selepas demam Irsyad semakin ligat.. :)

ini budak comot..

irsyad + makandak + cik nana

ibu + irsyad + makandak

ibu tak mau lepas kamu!!!

2 comments:

Ummi Mahmood said...

dalam gambar ni,nampak macam dah besor si icad ni...

jiejah said...

memang dah besor..ligat dah weh..panjat sane sini..bulan depan 24/5/2011 genap setahun..harap2 ayah die adolah time tu..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget

TARIKH HARI INI

Myspace Calendars, Nature Calendars at WishAFriend.com
Daisypath - Personal pictureDaisypath width