Tuesday, April 26, 2011

Mari Beli Virgin Coconut Oil (VCO)

Hari ini aku order 15 packs Virgin Coconut Oil (VCO) Catalyst. Mula-mula aku ajak adik2 aku & kawannya beli, kot-kot manela tau dapat murah lagi..dapatlah free postage sebab masa tu aku nak beli 6 packs (untuk aku, suami, mak,adik2 aku & kwn adik aku)..lepas tu aku promote dengan kengkawan kat office..ramai gak berminat..last-last aku beli 15 packs terus..Total keseluruhan 13 packs yang nak order..mungkin esok sampai..Ada baki lagi 2 packs tu siapa nak bagitau yer..hehehe..harga = RM39.90 jer

source : google

So lepas ni aku nak jadi ejen yang aktif..tapi aku nak jadikan diri aku, adik2 aku dan officemate sebagai testimoni dulu..harap-harap berkesanlah..sebab ramai yang dah guna dan kesannya positif sekali..Aku order dengan kawan aku Ieja (kawan masa sama-sama belajar di UiTM Arau dulu)..harap2lah berkesan.. :)

Info tentang VCO boleh klik Sini


*tak sabar menunggu ketibaan VCO & next aku nak try VCO Collagen Catalyst..

1 comment:

erin zuraini said...

I NK ODER HAK BLH X???m

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget

TARIKH HARI INI

Myspace Calendars, Nature Calendars at WishAFriend.com
Daisypath - Personal pictureDaisypath width