Friday, April 29, 2011

Salam Perpisahan

Hari ini adalah hari last bagi rakan sekerjaku Khairani berkhidmat di INSTUN..Hampir 7 tahun beliau disini dan tup-tup dipindahkan ke JUPEM P.Pinang..kerana mengikut arahan, maka berpindahlah dia (ayat setelah ditapis)...perasaan suka duka bercampur baur..duka kerana meninggalkan kawan2 'segerombolan' dan 'kedamaian' kerja di INSTUN dan suka kerana berada dekat dengan isteri tercinta..


Fairuzam pula akan berada di INSTUN sehingga bulan Mei..dan bulan Jun beliau mula berkhidmat di JUPEM KL di bawah Seksyen 3P..akur kepada arahan..maka..beliau juga bakal meninggalkan kami...berulanglah beliau dari Shah Alam ke KL..tabah yer..


Aku enjoy berkerja bersama 2 orang yang bakal meninggalkan INSTUN ini..kedua2nya cemerlang dalam melakukan apa segala kerja. Bagi aku mereka adalah sifu kepada aku..kepada Khai, terima kasih di atas tunjuk ajar, pesanan serta petua2 penjagaan kesihatan yang telah di sharekan sejak aku mula kerja di INSTUN dulu..Kepada Fairuzam, walaupun hanya setahun lebih jer kenal die..tapi aku rasa macam dah lama kenal die..sebab die frenly..kalau mengajar + buat kerja bersungguh-sunguh betul..sampai tak larat nak ikut..hehehe


Memori bekerja bersama korang tetap dalam ingatan..lebih2 lagi bile berkursus di luar..kursus alat HDS+PCL+Mapinfo+bla-bla-bla..hehehe..lepas ni kalau outstation tak tau nak guna kereta siapa..selalu pakai kereta korang berdua..lepas ni?? En mann ler jawabnyer..hehehe



makan -makan untuk kali terakhir..orang yang nak pindah belanjer :p..tenkiu kepada Fairuzam & Khai


tinggal aku bersama En Mann..dan menunggu orang baru yang bakal menggantikan mereka..


makan kfc yang cepat muak..kalau McD ader kat sini kan best..



Salam Perpisahan...untuk my colleaques...


Khairani & Fairuzam..


Semoga korang lebih success di tempat kerja baru..


Jangan lupa kami di sini..terutama geng-geng Seksyen Pemetaan..


*Bulan Jun nanti jangan tak dtg farewell party untuk korang..kt wat lagi grand..tak best betul buat time korang dah pindah..hmm..tapi masa tak der..semua sebok..

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget

TARIKH HARI INI

Myspace Calendars, Nature Calendars at WishAFriend.com
Daisypath - Personal pictureDaisypath width