Monday, April 4, 2011

Surprise Kek Dari Adik-adikku

Jumaat lepas aku ke Bandar Saujana Putra dengan Irsyad..bukan aku drive ke sana..tapi adikku Siti yang ambil aku & bawa ke rumah dia..hehehe..lepas pulang dari officenya dia terus ke rumah aku...Lepas maghrib baru kami bertolak ke rumahnya..

Sampai rumah dia hampir pukul 11pm..sebab banyak sangat menyinggah..isi minyaklah..dia buat cash deposit maybank..tapau KFC kat RnR Sungai Buloh..tup-tup sampai lewat..Irsyad tidur je dalam kereta..sebab memang waktu dia tidur..tapi sampai je kat parking rumah adik aku die terus terjaga..

Sampai je rumah dia pun hidang makanan dan ada surprise kek birthday rupanya..adik aku Nong & kawannya Alifah dah beli awal-awal..terima kasihlah..terharu sangat-sangat.. :) kek aiskrim secret recipe... i likeeee.. irsyad excited nak tiup lilin..kempas kempis hidung dia..hehehe..

* Terima kasih kepada Nong & Alifah serta Siti & Suami..lain kali buat macam ni tiap-tiap tahun kay.. :)

kembang kempis hidung irsyad

kek eskrem separuh secret recipe & kfc..hehehe

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget

TARIKH HARI INI

Myspace Calendars, Nature Calendars at WishAFriend.com
Daisypath - Personal pictureDaisypath width