Wednesday, April 27, 2011

VCO Sudah Sampai ke Tanganku

Naik Office Lepas Lunch Hour aku lihat ada kotak berpos laju..yahoo..barang yang aku order sudah sampai..15 packs Virgin Coconut Oil (VCO)..So aku edarkan kepada colleagues aku dulu..4 orang yang beli..ada yang beli dua..harap2 berkesanlah yer..untuk adik2 aku & kawannya mungkin aku akan sampaikan hujung minggu ni..harap bersabar..tapi aku yang tak sabar nak start semula makan malam ni bersama mak..


Dengan ini..bermula Cabaran 30 Hari bersama VCO..akan aku update testimonial mereka yang mengambil VCO ni..Goodluck! Semoga perubahan yang diimpikan berjaya..asalkan berdisiplin! :)

*makan jangan skip

*minum bersama air masak, jgn dengan susu & lebih baik air bervitamin C (mudah serap)


My Hope : kulit tidak berminyak + tona kulit sekata +rekahan & kering kulit di kaki hilang + berat badan seimbang (nak 52kg but now 57kg) errkkk!!

5 comments:

alambayucollection said...

pekjah, mkn dl VCO ni k..kalo baik, aku pn nk cobaaaaa...gudluck..

jiejah said...

wokey.. :)

erin zuraini said...

lau saye nak oder boleh x??

jiejah said...

Cik Azah : Makan VCO meningkatkan kadar metabolisma kita..dan membuatkan kt rasa kenyang..So, xderla nafsu nak mkn jer..lagi2 coklat..hehehe..

jiejah said...

Cik erin : Boleh order :)

1) email saya di jiejahcun@gmail.com

2)maklumkan nama, alamat, no phone & jumlah nak beli.

3) nanti saya akan reply no akaun MBB melalui email..

4)Sekiranya pembayaran dah dilakukan just sms 0197701482.

5) Barang akan di pos pada hari Jumaat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget

TARIKH HARI INI

Myspace Calendars, Nature Calendars at WishAFriend.com
Daisypath - Personal pictureDaisypath width