Thursday, April 21, 2011

Yeay! Ayah Irsyad Pulang

Eh! Eh! ibu irsyad pulak excited ayah irsyad nak balik..hehehe..irsyad tak pandai nak excited lagi..dia pun tak tau ayah dia nak balik malam ni..tak sabar nak tengok expression irsyad bila sebulan tak melihat wajah ayahnya..kenal tak dia ek??

Lepas maghrib aku, mak, abah & irsyad bertolak ke rumah adik dulu (Bandar Saujana Putra)..Dalam pukul 11.00 baru pergi ke LCCT..harap2 flight ayah irsyad tak delay..kalau tak de apa2 hal maybe sampai dalam pukul 12 tengah malam ni..Thats mean..esok aku cuti.. :)



irsyad pun nak ber'skype' ngan ayah :)


*Berat badanku bertambah (57kg) ayoyo!!..uwa!!! macamane ni..mak abah aku ada kat umah memangla aku keje makan jer..huhuhu..pulak tu abah aku kuat 'ngeteh'..aku pun terjoin sama...kena tambah azam lagi..disiplinkan diri.


*mungkinkah akan naik gaji before 1 Jun ni??? i'm hoping......

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget

TARIKH HARI INI

Myspace Calendars, Nature Calendars at WishAFriend.com
Daisypath - Personal pictureDaisypath width