Wednesday, May 18, 2011

Apa Kata Pengguna VCO?




Psstt..nak update sikit mengenai testimoni pengguna Virgin Cononut Oil yang beli dari blog jiejah ni..

En.Khai;-
1) “kulit aku pun makin kembali pada asal n tak kering sgt dah” (sama denganku)
2) “setelah makan supplement jiejah hubungan saya dengan isteri makin mantap”

Mak & Abah saya;-
1) badan dah tak rase penat/letih.
2) selalu sangat buang air kecil (sama juga denganku)

En. Zam;-
1) Buang air besar jadi lawas (sama denganku)

Puan Susiyanti;-
1) "lom abis sebotol xnampak sangat la kot kesannya...xngantuk la kat opis..hehehhehe ingat nak truskan je... " (pun sama denganku)

Nanti aku akan update lagi kalau ada ape2 lagi testimonial penggunaan VCO atau apa2 produk keluaran Catalyst..sekarang aku tengah menggunakan Collagen pula..sangat best..rasa manis2 buah..sebelum tidur makan satu sachet dan mimum bersama air suam..

Lepas ni aku nak try kat adik aku yang ada resdung & pimples di muka..harap2 berkesanlah lepas menggunakan VCO ni..

Kalau nak baca testomoni lain sila klik Di sini (kredit utk easy catalyst shoppe)

*Kepada pengguna2 VCO lain silalah beri komen setelah makan VCO yer :)

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget

TARIKH HARI INI

Myspace Calendars, Nature Calendars at WishAFriend.com
Daisypath - Personal pictureDaisypath width