Monday, May 9, 2011

VCO Catalyst and Collagen Catalyst are Coming

Produk Catalyst yang paling HOT!!

Dalam 2 hari lagi Virgin Coconut Oil(VCO) + Collagen (brand catalyst) akan sampai..lalalala..jadi sesiapa yang nak cuba & paling pasti ingin menjaga kesihatan dalaman dan luaran bolehlah order dengan saya..

Caranya adalah dengan menghantar email ke jiejahcun@gmail ataupun jot some message di ruangan BORAK-BORAK ataupun komen di entry ini :)..mudahkan..

Kepada pengguna yang nak order untuk kali kedua dan seterusnya saya akan menjanjikan harga yang lebih menarik.. :)

So apa tunggu lagi..marilah sama-sama kita menggunakan VCO ini..banyak kebaikan dan khasiatnya..Saya juga akan meneruskan dan mengamalkan pengambilan VCO ini..kerana saya mendapat perubahan positif setelah menggunakannya..Antaranya ialah :-

*Mudah buang air besar (lawas) kalau dulu aku terpaksa meneran sejak selepas bersalin..tak tau kenape..tapi sekarang dah ok..
*Badan terasa cergas & tak mengantuk di office (time lepas lunch hour)
*Aku nak perubahan di muka iaitu kulit tak lagi berminyak..tapi sekarang masih lagi berminyak tapi agak berkurangan..mungkin sebab aku tak kerap sangat sapu di muka..
*Dan tak rasa lapar..kalau aku breakfast roti dua keeping + air milo aku still lagi leh tahan sampai waktu lunch..kalau tak sebelum ni aku kena makan lagi roti@biskut area pukul 10 @ 11 sebab perut dah berkeroncong..huhu..

***Kat bawah ni aku PASTEkan FEEDBACK POSITIF PENGGUNA VCO..(credit untuk Salina’s Collection)

Salina's Collections
1) nana..VCO nie lelaki pun boleh makan ke?
jawapan: boleh..sgt2 digalakkan untuk lelaki dan perempuan makan/sapu..VCO nie sesuai untuk semua :)

Salina's Collections
2) kalu saya pakai atau makan product lain,boleh jgk ke makan VCO nie..xde effect ke?
jawapan: boleh..VCO nie cuma 100% minyak kelapa dara original..jadi boleh ja nak makan atau pakai product2 lain. mmg XDAK EFFECT. nana pun makan vitamin lain jgk,jd dont worry mmg x de effect tau..:)

Salina's Collections
3) cara makan die mcm mana?
jawapan: kena makan 2 kali sehari,kalu boleh pg satu,malam satu..kalu korg busy takut terlupa nak makan 2x sehari,boleh makan 2 biji sekaligus :) kalu boleh makan selepas meals la ♥

Salina's Collections
4) nak sapu kat muka tu mcm mana?
jawapan: malam2, sebelum nak tido tu,korg cucila muka bersih2..pastu amik sebiji kapsul VCO tu cucuk je ngan jarum..kalu x de jarum guna pin tudung je..hehe..pastu sapu kat seluruh muka then boleh bilas keesokkan harinya..kalu nak pakai dalam 30 minit pun dah ok :)

Salina's Collections
5) kalu pregnant/brest feeding boleh mkn x?
jawapan: sgt2 boleh sbb untuk org pregnant,VCO nie boleh cergaskan badan dan insyaAllah kalu baby lahir susah nak dapat demam kunin..untuk yg menyusu pulak, VCO boleh memperbanyakkan susu badan.

Salina's Collections
6) kanak2 boleh makan tak?
jawapan: boleh..kanak2 umur 10tahun pun ada yg mak diorg bg makan dah :)

Salina's Collections
7) VCO nie keluaran mana? halal dan selamat tak?
jawapan: VCO yg nana jual nie dari product catalyst.Keluaran org islam.100% bumiputera.Selamat, tiada penggunaan bahan kimia dan haba dalam proses penghasilan. dan HALAL ya. di kotak vco ada cop halal jakim dan cop buatan Malaysia :) lg satu VCO nie original..ada series no kat kotak :)

Salina's Collections
8) VCO nie boleh kuruskan badan.kalu saya dah kurus, takut jadi kurus lg mcm mana?
jawapan: no need to worries,VCO akan bakar lemak dalam badan org yg lemak berlebihan, kalu yg sedia kurus tu dia akan maintainkan berat ideal kita :)

Salina's Collections
9) kalu saya time period boleh makan ke?
jawapan: boleh, makan seperti biasa..:) malah die akan lancarkan peredaran darah haid kita..jadi sapa2 yg selalu sakit senggugut tu cpt2 amalkan VCO dari sekarang :) insyaAllah boleh hilang sbb nana sendiri dah lalui :)

Salina's Collections
10) VCO nie ada brapa biji nana? tahan brapa lama?
jawapan: satu botol VCO tahan sebulan..makan 2 biji sehari. macam nana, tak tahan sebulan sbb nana guna 3 biji sehari. 2 untuk makan, 1 biji untuk sapu kat muka sebelum tido setiap malam :)
so kalu nak order ngan nana better amik 2 botol skaligus..boleh jimat postage :)

Salina's Collections
11) kalu kita stop VCO nie ada effect tak?
jawapan: X de effect pape sbb VCO nie bukan ubat atau herba..jd boleh ja kalu korg nak stop makan bila2 pun..tapi untuk kebaikan kita baik amalkan la setiap hari..:)

Salina's Collections
12) kenapa sy makan belum rasa apa2 perubahan lg?
jawapan: sabar ye, setiap org kadar metabolisma berbeza2..ada yg cepat,ada yg lambat..yg penting jgn miss makan..insyaallah lama2 pasti akan rasa perbezaan sebelum atau selepas amal VCO nie..:)


Salina's Collections
lg satu nana suggestkan amal VCO nie untuk sape2 yg kitaran haid x normal..pagi ni nana dapat sms sorg customer,dah 3-4 bulan die x datang period,lepas 2 minggu mkn VCO period dia da jalan balik pg td :) syukur sgt bila dengar.
ada testimoni 3 org berjaya hamil lepas amal VCO nie..bila amal VCO nie,boleh teraturkan balik perjalanan haid kita,jd insyaallah akan lebih mudah untuk dpt baby bg pasangan yg dah berkahwin :)

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget

TARIKH HARI INI

Myspace Calendars, Nature Calendars at WishAFriend.com
Daisypath - Personal pictureDaisypath width