Sunday, June 26, 2011

Irsyad Dah Menapak 2 3 Langkah

Malam tadi irsyad begitu asyik bermain dengan atoknyer..main baling2 bola..aku cepat2 ambil handphone & nak record aksi irsyad yang excited bermain bola tu..tiba2 dia berdiri dan bertatih ke arah abahku dalam 2 3 langkah..terkejut kami dibuatnya..dan tepuk tangan...Irsyad dah start melangkah.. :) abah aku kata tak lama lagi dah nak berjalanlah tu..

Sebelum ni memang Irsyad still takut2 nak angkat kakinya tu..start malam tadi, bila dah berani melangkah..bila kitaorang cakap "jom tatih-tatih", secara automatik dia akan bangun dan bertatih..dengan syarat ada orang kat depan dia..kalau takder dia tak mau tatih..
genap Irysad 13 bulan dia start bertatih sendiri ..biasa orang cakap budak lelaki memang lambat sikit..yer la kot..hehehe..inilah agaknyer dia dapat lepas demam jer sampai kena ambil darah..huhuhu

Kat bawah ni video yang sempat aku record..hehehe..



No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget

TARIKH HARI INI

Myspace Calendars, Nature Calendars at WishAFriend.com
Daisypath - Personal pictureDaisypath width