Monday, June 20, 2011

Kereta oh kereta

Petang Jumaat lalu (17/6/2011) ke pejabat pos & nak beli susu irsyad...balik je dari pejabat pos, keretaku masih buat hal lagi..aku terpaksa berhenti ke tepi (hadapan Klinik Nabilah)..Hmm...fed p dah aku..aku call mekanik Deva Auto tu lagi..dia suruh aku simbah dengan air...lepas tu aku bgtahu yang tayar tak panas pun..dalam yang problem..aduhai..dahlah panas terik time tu..

Then, dia datang..godek2 sikit kat brek bawah tu & suruh aku bawa ke kedai dia..ok pulak bila dah bawa..So tengahari tu aku menghabiskan masa di Deva Auto...die godek2 sana sini..buka bonet depan..then, ajak aku naik skali try tengok bawa sampai Protoncity...nampak macam dah ok..hmm..tp dalam hati aku sekejap jer ni...Aku bgtahu die, "kan setiap kalai keluar nak call n g kedai u?"..dia kata dah ok.." bila u betul2 free, datang sini"."nak betulkan kena ambil masa sikit..sekarang u tengah kerja"...tapi aku dah bosan dengan masalah ini..setiap kali keluar akan rasa berdebar..takut2 kereta jem lagi..huhuhu...uwa!!!!

Sabtu tu aku pergi pasar malam nasib baik ok jer..tapi aku rasa time nak naik bukit ke kuarters tu jadi berat..hmmm...

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget

TARIKH HARI INI

Myspace Calendars, Nature Calendars at WishAFriend.com
Daisypath - Personal pictureDaisypath width