Tuesday, June 7, 2011

Majlis Hari Jadi Irsyad

Wajah irsyad yang dah matang..hehehe..
berat irsyad semasa checkup bulanan umur satu tahun = 8.9kg..slim jer.. :)

Hari jadi Irsyad ialah pada 24.5.2011..tapi di sebabkan irsyad di kampung..ayah irsyad di Sabah..dan ibu di Tg Malim, so kita celebrate bila semuanya ada..majlis buat kecil2an ajer..punyalah susah cari kek yang best..sebab kat Labis kan..susah nak dapat kek yang best & cantik..kebetulan esoknya akan diadakan majlis kendiri aqiqah anak abangahku..ramai yang balik..dapatlah berkumpul..adik beradik aku semua ada..pakcik & makcik pun ada.. :)

Excited nak tiup lilin ke nk robohkan kek tu?
Irsyad nak potong kek pula...
sepupu irsyad dan sepupu ibu yang masih kecil....hehehe
Adik beradik aku..cukup semuanya...


makan satay, bihun hongkong + malaysia..hehehe..nugget..

terima kasih kepada makcikku yang tolong goreng mee & nugget..sebab aku sebok cari kek irsyad kat labis..susah betul..last2 beli dua..senang..yang besar takder..apepun dapatlah celebrate besday irsyad..sekaligusla tuh dengan birthday ayah irsyad + Our anniversary.. pada tarikh 30 mei.. :)..tapi ayah irsyad tak banyak interpreme dalam gambar ni..so, takdolah gambar dia..

1 comment:

Mimie Khazami said...

wah, kek irsyad dua lapis tu!! =D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget

TARIKH HARI INI

Myspace Calendars, Nature Calendars at WishAFriend.com
Daisypath - Personal pictureDaisypath width