Saturday, June 4, 2011

Tak Puasnyer...

Bukan tak puas ape..tak puas bercuti..seminggu aku bercuti rehat bersama famili..tak sempat nak update blog..hehehe..esok dah nak balik tanjung malim..sebelum tu hantar suamiku ke LCCT dulu..mau pulang ke Sabah bah..irsyad kena tinggal kampung lagi..next week aku berkursus di Teluk Intan pula...huhuhu..


Kalau sempat nanti aku upload gambar2 aktiviti semasa bercuti..hehehe..untuk kenangan familiku..gambar2 semasa hari lahir irsyad, kenduri akikah anak buah, jalan2 di melaka & kuantan..insya'Allah..


ni gambar masa balik dari keratong nak ke labis..tengok irsyad tu..kalau dah ngantuk sangat macamane gaya pun boley tidur..hehehe


*Siapa nak order Virgin Coconut Oil & Collagen dipersilakan yer..macam biasa just email ke jiejahcun@gmail.com @ jot some msg di ruangan BORAK-BORAK :)

*Ada satu lagi produk Catalyst baru yang boleh didapati dari blog jiejah iaitu...Hair Treatment & Hair Revitalizer..both gambar akan diupload.. :)

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget

TARIKH HARI INI

Myspace Calendars, Nature Calendars at WishAFriend.com
Daisypath - Personal pictureDaisypath width