Tuesday, July 5, 2011

Kursus di Sabah

Settle dah satu hari berkursus di Imperial Beautic Hotel, Sabah...Debaran mengajar dah pun berakhir untuk hari pertama..walaupun dah biasa dok depan mengajar..tapi bila nak start tu rasa dup dap dup dap tetap ada..lagilah bila menatap wajah2 baru..suasana pun baru dan bersedia dengan soalan2 yang baru..hehehe..Petang tadi lepas kelas sempat gak jalan-jalan di Pasar Buah, Pasar Filipina, Pasar Ikan Masin dan Pasar Sg Air..jenuh gak berjalan..jalan kaki jer...ingatkan nak tengok-tengok & survey harga jer dulu..tapi terbeli gak butang baju melayu dan brooch di Pasar Sg Air...

Pada pandangan aku..rantai, gelang & brooch mutiara tu banyak pilihan di Pasar Filipina..berpinau mata tengok..aku beli dah nak last2 nanti..untuk souvenior...semalam dapat dating dengan En. Abg pun lewat..sebab di KK sekarang musim hujan time petang...disebabkan dia naik motor je untuk ke hotel, so kenalah tunggu hujan berhenti..lepas ni terpaksalah sewa kereta kalau nak jalan...dah survey Rm70 sehari..bolehlah tu..huhu..malam ni pun En. Abg datang lewat..sebab ada program suai kenal pelajar politeknik..sabar jelah..dah tugas...malam ni plan nak tengok Transformer di Centre Point depan hotel ni je...

taklimat & suai kenal dengan peserta kursus pada petang semalam - 4 julai 2011

kedai paling tepi di Pasar Filipina

Pasar ikan masin...semua jenis ikan masin ada..sotong kering..gamat jering..udang kering..kena pandai tawar..

butang baju melayu & brooch yang sempat disambar..

1 comment:

Ummi Mahmood said...

kait...belikan rantai aku yg naik serinya pakai dgn baju raya aku tu...pastu, nak kirim butang baju melayu...rantai aku ngan butang baju melayu tu biarlah sama warna...cun sket...hehe...bnyk cekadak plak..xcukup duit..pakai duit ko dulu eah

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget

TARIKH HARI INI

Myspace Calendars, Nature Calendars at WishAFriend.com
Daisypath - Personal pictureDaisypath width