Friday, July 15, 2011

Pulang ke Semenanjung

Hari terakhir di bumi Kota Kinabalu...sayu je rasanya..almaklumlah nak berpisah dengan en abg..nampak muka en abg pun macam sedih..lepas ni masing2 hidup macam bujang semula..sebelum pulang kami breakfast di kedai kelapa bakar di sepanggar..aku takde mood pagi tu..sebab talian handphone kena bar..akibat tak tutup 'data packet'..inilah akibat tak pandai guna smart phone..

Lepas breakfast kami ke Gerai Ikan Masin di sebelah Pasar Filipina...aku beli ikan terubuk kering & basah dan ikan ape ek lagi satu tu..lupela pulak time nak tulis ni...

Kemudian kami lunch di Restoran Kak Nong..ramai gaklah makan kat kedai ni..tapi rasanya biasa2 jer..cuma makananya nampak gah...boleh tahan mahal gak.. ahaks..

Dan akhirnya aku check in & berlepas balik Semenanjung....babai Sabah & suami tercinta..ada masa & keizinan dariNya boleh datang lagi ke sini ;)

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget

TARIKH HARI INI

Myspace Calendars, Nature Calendars at WishAFriend.com
Daisypath - Personal pictureDaisypath width