Sunday, July 3, 2011

Siapa Nak Order Souvenior Dari Sabah?

Seperti yang aku dah maklumkan sebelum ni....insya'Allah esok aku akan berangkat ke bumi di bawah bayu...ke Sabah bah...untuk bagi peserta kurs mengajar peserta kursus dari JUPEM Topografi Sabah di Imperial Hotel...macam biasa gak..orang kata sambil menyelam minum air...suamiku kat sana..so bolehla dating..hehehe..dan memborong barangan Sabah..aku dah suvey2 dari blog2 barang-barang yang patut kita beli di sana..yang paling utama barangan mutiara..tak kiralah rantai..gelang..brooch..bila tengok gambar2 je pun aku dah berpinar bijik mata..apatahj lagi bila dah betul2 berada di sana..hehehe..

So..siapa2 yang nak kirim barangan sari sana bgtaulah yer..famili aku dah kirim gelang, rantai & brooch mutiara..ikan masin terubuk..t-shirt gambar orang utan..midah pun dah siap2 kirim rantai mutiara...syoknyer...tak sabar rasanyer nak sampai ke sana..enjoy tengok gambar kat bawah ni aku search kat google..lalalala











pilih-pilih..nak yang mane satu???hehehe

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget

TARIKH HARI INI

Myspace Calendars, Nature Calendars at WishAFriend.com
Daisypath - Personal pictureDaisypath width