Sunday, July 17, 2011

Sukan NRE 2011

Tamat sudah sukan NRE hari ini..tak tau siapa geng INSTUN yang pergi ke perbarisan penutup...nampaknya result tahun ni semuanya merudum..tiada pingat yang mampu dirangkul..sebab tu tak semangat nak pergi majlis penutup...Aku masuk team volleyball wanita INSTUN..hehehe..tak terer pun main..sebab tu kalah..dalam group pun dah kalah..niat memang nak dapat pingat tapi kena terima hakikat banyak lagi kelemahan team volleyball kami..Kami kalah dengan team NRE & JAS..

Antara kelemahan yang perlu diperbaiki :-
>>Tiada latihan cara teknik bermain yang betul seperti cara servis bola, mengambil bola dsbnya..
>>Kurang masa latihan bersama team sepasukan..dari situ leak off kesepakatan & keserasian sesama team..
>>Tiada perlawanan frenly dgn team volleyball lain (tiada dedahan perlawanan sebenar)..
>>Kena belajar how to control the emosi semasa bermain..

Ermm..banyak lagi kelemahan..hope 2 tahun akan datang team volleyball wanita INSTUN dapat perbaiki kelemahan2 dan bermain dengan lebih baik..caiyuk2! team volleyball INSTUN..kita buat kejutan untuk Sukan NRE 2013!! :)

*gambar akan diupload kemudian.. :)


No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget

TARIKH HARI INI

Myspace Calendars, Nature Calendars at WishAFriend.com
Daisypath - Personal pictureDaisypath width