Friday, August 26, 2011

Selamat pulang ke kampung

Alhamdulillah...dah selamat pulang kr kampungku...felda tenang..tapi sabtu ni bertolak ke felda kratong pula...sebab tahun ni turn sambut raya di rumah mertua....suamiku dh menyanyi kegirangan..."wo..wo..wo..balik kratong...wo..wo..wo..blk kratong..."..
Biaserlah tu...nak mengusik aku...aku tak kisah pun...tahun depan kt tgk saper yang mleleh air mata....

Semalam ajak mak abah berbuka di luar..saja nak belanja sebab semalam hari lahir mak yang ke 58 tahun...aku hadiahkan mak tupperware kecil2 kaler hijau n handbag polo aku share dengan adik aku...

Paling syok tengok bile balik kampung ni gelagat irsyad bile dah hampir 3 bulan tak jumpa ayahnya...tersipu2 malu..tapi mahu...irsyad ni dengan siapa pun die tak kisah...asalkan pandai layan dia main n dia akan suka orang tu...sekarang ni denagn ayahnya jelah...jalan-jalan, main bola..kereta..seronok tengok ayahnya dah lepas rindu..

3 comments:

Susie said...

ko dah balik dah ke???aku kje lagi arini..uwaaaaaaaaa...

jiejah said...

Hehe...semalam aku dh start cuti...ko kg dekat xpelah..hehe..

BULLAH said...

Hehhehe....syoknyer raye di Keratong tahun nih.hhuhuhu...bile nk blk keratong nih...jgn nk delay planning tau...hehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget

TARIKH HARI INI

Myspace Calendars, Nature Calendars at WishAFriend.com
Daisypath - Personal pictureDaisypath width