Saturday, September 24, 2011

Ayah Irsyad Tawan Gunung Kinabalu

10-16 sept 2011 lepas suamiku join aktiviti jabatan politeknik KK menawan puncak kinabalu..gunung tertinggi di Asia Tenggara...alhamdulillah dah selamat turun balik...yang bestnyer time mendaki tu taklah susah seperti yang aku bayangkan..sebab line telefon ada & boleh send message2...mungkin laluan nak ke puncak dah mudah..cuma badan kena fitlah badan tu...kena buat exercise sikit sebelum mendaki tu..

Sebelum pergi tu aku cukup risau sebab kaki die sakit..lepas tu dia tak nak tarik diri..nasib baik sebelum pergi dah berurut dulu..apapun dah pun berjaya sampai ke puncak kinabalu tu...tahniahla yer..kat bawah ni gambar2 yang dia mms....nanti tunggu en abg balik baru cerita detail pasal aktiviti semasa mendaki puncak kinabalu tu...

Cerita ini ada dimuatkan di laman web politeknik KK..



yeay...dah sampai!!

1 comment:

Bulove said...

tahniah... saya pom minat gak nk mendaki gunung kinabalu ni.. pe kata suh Instun anjurkan untuk staff instun.... mana tau ramai yg berminat.. hehehhehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget

TARIKH HARI INI

Myspace Calendars, Nature Calendars at WishAFriend.com
Daisypath - Personal pictureDaisypath width