Wednesday, September 21, 2011

Jamuan Hari Raya Bahagian Ukur & Pemetaan 2011

Jamuan Hari Raya 2011 Bahagian Ukur dan Pemetaan di adakan pada 15 September 2011..majlis diadakan selepas meeting bahagian dijalankan...menu pada hari tu lontong, satay, rendang, mee kari dan banyak lagi...semuanya sedap..hehehe..jom layan gambar...

kena tepek gambar tuan punya belog dulu... :)

thanks kepada azmawi kerana share gambar2 ini.. :) nak tangok gambar lagi boleh klik blog mana ucuk-ucuk dier tuu... :)

muka bosan time meeting..hehehe..gambar aku macam tidur...tapi tak tidur pun tau...semuanya tak sabar nak makan jamuan raya..selepas meeting ada majlis perpisahan untuk 2 staff ukur...en tarmizi & en hairie...turn aku tak tau biler...hehehe

antara makanan...dan tetamu yang hadir...

Harap2 tahun depan dapat meraikannya lagi dengan lagi meriah...dan lagi best kalau ramai yang sponsor terutama yang dapat elaun keraian...amat dialu2kan.. :)

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget

TARIKH HARI INI

Myspace Calendars, Nature Calendars at WishAFriend.com
Daisypath - Personal pictureDaisypath width