Monday, September 19, 2011

Pagi Isnin Yang Mendung

Cuti tiga hari aku tak akan melepaskan peluang untuk tidak pulang ke kampung untuk berjumpa anak bujang...semalam balik menangis nak ikut..sian die..macam biasa aku balik dengan adik aku dan rehat kat rumah dia..malas aku nak meneruskan perjalanan ke Tg Malim sebab semalam banyak kali menempuh jem + banyak excident...

Pagi tadi aku bertolak terus dari rumah adik aku di Bandar Saujana Putra ke Tg Malim...cuaca agak suram je..bertolak dalam 6.10am & alhamdulillah sampai dalam 7.30am punch in...aku drive biasa2 jer melebihi hadlaju..kali ni tak ngantuk..sebab time sahur aku minum air kopi bali..beli dengan akak sepupu..bagus gak kopi ni..buang angin & rasa tak mengantuk masa drive pagi tadi..sampailah sekarang...(Hari ni puasa 6 yang last...harap2 berjaya)

Pagi ni aku just update kerja untuk kursus awal bulan ni..dan..aku masih berkira2 nak isi ke tidak borang pertukaran tempat kerja..adus..inilah padahnya terlepas cakap time meeting hari tu....nanti aku cerita kenapa aku nak isi borang pertukaran...

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget

TARIKH HARI INI

Myspace Calendars, Nature Calendars at WishAFriend.com
Daisypath - Personal pictureDaisypath width