Friday, September 23, 2011

Sibuk Sikit

Start minggu ini hingga bulan oktober jadual aku penuh dengan aktiviti...

Minggu ni terlibat dengan kursus Tan Swee Lee

Minggu depan pergi Ipoh..Projek HDS..balik drpd projek ni en abg nak balik.. :)

Minggu lps tu nak uruskan kursus yang aku handle UP16/11 di INSTUN jer..

seterusnya ada program TFT di Johor Bahru..best sikit ni..dapat blk kampung..heheh

seterusnya 1 minggu relax kejap xder aper program

minggu last oktober tu bos suruh reserved pergi kursus di UTM Skudai dengan Tan Swee Lee (Seminar pemetaan utiliti)..boleh blk kampung juga time ni :)

sambung lagi bulan 11 kursus en Mann di INSTUN..& aku pun terlibat sama..lepas tu barulah lega sikit...

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget

TARIKH HARI INI

Myspace Calendars, Nature Calendars at WishAFriend.com
Daisypath - Personal pictureDaisypath width