Friday, October 21, 2011

Progress Pindah Rumah

Petang semalam habis dah aku cuci complete satu rumah..so minggu ni just cuci2 rumah je lah..


Isnin-ambil kunci

Selasa-sapu sampah satu rumah &cuci bilik utama & lap2 almari

Rabu-cuci ruang tamu, stor, bilik 1 & 2

Khamis-cuci balkoni belakang, depan, toilet 1, 2 & 3...

Jumaat-xbuat apa2 sebab nak blk kampung... :)


Tinggal mop2 lagi & lap2 kabinet dapur...huhuhu


Balik kampung ni nak cari langsir..dah siap2 ukur hari tu dengan Carol & Malani...Next week ada Workshop Utility Mapping di UTM Skudai..mungkin time cuti Deepavali tu balik sini kot..nak kemas2 barang & angkut apa yang patut dulu..

2 comments:

Susie said...

bestnya umah baru...bila nak pindah kait?tunjuk la gambo umah tu

jiejah said...

dah pindah dah yut 31/10 aritu...nanti aku masukkan gambo..xsempat la ni..hehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget

TARIKH HARI INI

Myspace Calendars, Nature Calendars at WishAFriend.com
Daisypath - Personal pictureDaisypath width