Wednesday, November 30, 2011

Berseminar di Langkawi



ituler tajuk seminarnya...& lokasinya...maleh nak taip..hehehe..
pergi naik bas INSTUN sampailer Kuala Perlis..lps tu naik feri sampai ke Pulau Langkawi..

jeti kuala perlis



dah sampai & check in hotel..dlm 6.30pm..bertolak pagi tu pukul 9.00am..jauhnya...huhuhu

cuak gak naik feri ni..maintain cool jer..cuma terasa kecut perut bila dilambung ombak yang tak berapa kuat..bila dh nampak pulau2 tu tandanya dah nak sampaila..lalalala..

time ni waktu berseminar...ada 3 topik..2 org dr penceramah INSTUN dan yang last dari JKPTG
sesi yang last paling best..byk humor...

paling yang ditunggu2 bila habis berseminar...kami bersalin pakaian untuk keluar bershopping..aku eksited sikit sbb 1st time pergi Langkawi..huhuhu
kami naik van seramai 6 org..total RM12..1st place kami pergi ialah Idaman Suri..geram je aku tengok pinggan mangkuk yang boleh tahan murah harganya..tapi bila fikir nak mengangkutnya payah..aku beli set sudu, senduk, set pisau & alatan memasak..mcmlah aku selalu
memasak..ekekeke...

Lepas tu kami pergi ke Pekan Kuah..kat situ kami pergi serbu ke HIG-Haji Ismail Group..kat sini sama je barang yang ada di Idaman Suri..cuma aku tgk coklatnya murah sikitlah..so aku tapaulah beberapa coklat yang sangat best pada tekakku...aku tak beli banyak sangat..sebab dekat sebelah hotel yang aku duduk pun ada Company nama Cina..aku lupa pulak sekarang ni namanya..so, aku bajet nak beli selebihnya di situ....

inilah hasilnya ke sane ke sini menaiki van bersama kak G, wana, min, anak buah kak Gee & adila..

time ni dh nak blk..berkumpul pukul 10.00am di lobi..

posing dulu sebelum tunnggu bas yg disewa..

ini di jeti Langkawi..

tengah menunggu tiket feri pukul 11.30am

kak G, aku & adila..tak sabar dah nak sampai rumah..lalalala

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget

TARIKH HARI INI

Myspace Calendars, Nature Calendars at WishAFriend.com
Daisypath - Personal pictureDaisypath width