Tuesday, November 29, 2011

I.R.S.Y.A.D

Enjoy tgk gambar dulu....


IRSYAD

irsyad & kakak fina


aksi gediks irsyad


irsyad & kakak fina


Dah lama tak cerita pasal anak bujangku ini..apapun..gambar2 ni masa dia 1tahun 5 bulan...sekarang dah 1 tahun 6 bulan..besar dah...nampak bijak..hehehe...puji anak sendiri..aku jumpa anak bujang ni hujung minggu jer..bila aku balik kg jer mmg excited giler nak dukung ng aku..peluk kuat2..terharu..bila nak berpisah pun macam tu..lagi satu sebab dh pakai tudung..peluk erat2..tak mau lepas..syian anak ibu ni...sabar yer..ibu ng ayah cuba cari jalan penyelesaian untuk kt duduk sama2...


irsyad sekarang sangatlah aktif..kalau bw pergi kedai makan sekejap je duduknya..lepas tu dia minta turun kerusi & nak sorong kerusi tu..sangat susah nak mkn sekarang ni..kuat menjerit..banyak yang faham kt cakap..mana buku..dia akan ambil buku..sambil tu mulut dia akan mengomel cakap bahasa dialah...dia suka tgk video dia dalam henphone ibu..bila dia tgk kadang2 dia sendiri tergelak sorang2..ternganga2..hehehe..lagi satu pandai dah main Talking Tom yang kucing ikut kita cakap tu..die pun sebok nak cakap.."apeyapeya"..ape2lah irsyad..dah malas ckp die tumbuk2 kucing tu..jumaat ni kt ibu blk yer...miss u...mmmuah..

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget

TARIKH HARI INI

Myspace Calendars, Nature Calendars at WishAFriend.com
Daisypath - Personal pictureDaisypath width