Friday, November 25, 2011

Nak Berangkat Pulang : Langkawi - Tg malim

Tak sabarnya nak blk dah ni...pukul 10 berkumpul di lobi...mayb naik feri dalam pukul 11 ke kuala perlis...
Bestnya kalau terus balik...tp ramai yang nak singgah padang besar....huhu..pukul berapala agaknya nak sampai tg malim..sok pg aku nak blk segamat...dari utara ke selatan aku pergi dlm 2 hari...
Semalam lps abis je seminar kami semua keluar bershopping..1st tmpt yg aku pergi ialah Idaman Suri...aku just bli peralatan pisau memasak,sudu, garfu dan set alatan memasak yg ada siap tempat gantung..rasa geram je tgk bekas hidangan kaca pyrex tu..tp jenuh nak membawa blk...hmm..pejam mata jelah..susah nak bw kalau naik feri...coklat tak bli kat sini..sbb mahal sikit dr kedai sblh hotel yg aku duduk..
Lps tu kami ke pekan Kuah..ke bgnn Haji Ismail Group..kat situ aku beli coklat ferero roshew,tablarone,kitkat....daim kat cni mahal skit..aku bli minyak gamat sekali...dh abis membeli kami pulang ke hotel dan plan terus keluar semula lps letak brg dlm bilik...perjlnn kami ke destinasi membeli belah dengan menaiki van..aku jalan dengan kak g, min, adila & wana..so kalu naik van tu kena cas dlm 2 ringgit sorang...
Lps blk hotel kami kosongkn semula beg dan keluar semula...kami terus g makan dulu..lepas tu beli barang yang tak beli lagi...aku just bli tshirt irsyad..beli lagi coklat ferero roshew..dan coklat crispy..
Gambar terpaksa diupload kemudian sbb aku tak tau mcmane nk upload via nset ni..paling best aku beli coklat ferero yang 30biji tu 4 kotak..excited sbb murah..rm21.50..yang 16 biji tu rm13.80 aku bli 2 kotak...huhu....nafsu..nafsu...coklat daim yg bungkus besar rm14.40..hersyes kisses tu 3 bungkus besar rm35.00..tablarone yang 50g x 6 biji rm 10.90...mmg sabar jelah...en abg pun kol..die kate, " abg tak caya kalau ibu beli coklat bwg sratus" ...hehe..mmg pun en abg...bukanya selalu...lgpun 1st time pergi sini...taktau bile lg nak g sini..tp kalu pergi lg naik flightla...senang nak angkut barang...

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget

TARIKH HARI INI

Myspace Calendars, Nature Calendars at WishAFriend.com
Daisypath - Personal pictureDaisypath width