Wednesday, November 2, 2011

Update blog

Lamanya tak update blog..gambar2 pun tak download2 lagi...

Hmmm bila nak buat ek..free nanti siaplah aku marathon menghapdate blog..

minggu ni sisa2 penat pindah rumah masih ada lagi..malam2 tdo letak je kepala memang terus tertdo..except bila isyad nangis nak susu..dengan mata yang kelat kenalah bangun buat susu & tukar pampers...


Minggu ni sibuk dengan kursus UP17/11 & day last jumaat ni..kursus terakhir untuk seksyen pemetaan..lepas tu petang terus balik kampung untuk sambut raya haji..malam tu kena ambil en abg dulu di LCCT..isnin pula balik ke sini..kejap jer cuti..kalau en abg tak keje sabah & tgh tak sibuk boleh amik cuti lama sikit..sob!sob!

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget

TARIKH HARI INI

Myspace Calendars, Nature Calendars at WishAFriend.com
Daisypath - Personal pictureDaisypath width