Wednesday, December 14, 2011

Irsyad & Ibu

Di sebabkan rindu dengan anak bujangku...aku tepek gambar aku & irsyad..

time ni aku demam yang amat sangat..dah lama tak demam..di klinik annisa' bandar saujana putra..

ni di rumah adik aku di bandar saujana putra..irsyad dah nak blk kg ikut atok & nenek..

ni time aku nak blk ke tg malim dr kg..masa ni irsyad macam nak ikut..setelah dipujuk oleh atoknya die jd relax je time aku naik kereta..siap tata lagi..

time ni adik aku bertunang..kami pakai sedondon biru...

itu ajer...ibu windu irsyad..minggu ni nak blk kg ke tak ek??hari ahad atok irsyad dah nak g politeknik merlimau hntr paksu kat sane..tengoklah nanti mcmane...

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget

TARIKH HARI INI

Myspace Calendars, Nature Calendars at WishAFriend.com
Daisypath - Personal pictureDaisypath width