Thursday, January 5, 2012

Jom Ngeteh Di Restoran JariR, Tg Malim

Semalam petang lepas balik dr TF market..kami p singgah ngeteh di Restoran JariR..ala dekat dengan blok kedai makan MBest Cafee tu...mak abah aku suka kedai ni sebab mee goreng mamak dia sedap..tapi aku order makan nasi goreng kampung..sebab tak puaslah makan mee ni..(bagi akuler)...lagi satu kedai yang diaorang suka ialah kedai makan di stesen komuter tu..lupe pulak namanya ape ek..


Kat JariR ni style order die akan bagi pensel & kertas..so, kt just tick je list senarai menu yang kita nak order..macam main tanda2 paper exam gitu...hehehe..dah habis tick bolehla panggil waiter tu..oklah kedai ni..xlah lama sangat mnunggu...dan ada jual satay...



mak & bila (my cousin) sedang menunggu makanan sambil control cun..hehe



mak yang masih control ayu..



irsyad bersama bekalannya (air ribena & lori) supaya dia tak bosan..tapi macam biasa akan berakhir dengan hiruk pikuk..hampir separuh teh ais mak aku dia bedal..huhu



mak & abah menikmati mee goreng mamak yang disukainya..

.

.

.

.

.

.

gambar last ni ialah gambar anak bujang aku yang kuat sangat melalak sekarang ni...aduhai...


No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget

TARIKH HARI INI

Myspace Calendars, Nature Calendars at WishAFriend.com
Daisypath - Personal pictureDaisypath width